71Úgy döntöttem kevés nekem ez a felület és túl lusta/buta vagyok ahhoz, hogy belevessem magam a kódolásba, amihez sosem értettem, ezért alternatívák után néztem. Kipróbáltam pár dolgot, amíg körvonalazódott bennem, mit is akarok, és lássuk be, mi lehetne egoistább egy ego-blognál? Egy ego-honlap!

Úgyhogy meg is ragadnám az alkalmat, hogy megmutassam nektek szerény személyem egész honlapra történő kiterjesztésének eredményét: 

ELKÖLTÖZÖMEgyébként én roppant elégedett vagyok az eredménnyel és szerelmes vagyok az egészbe. Bár egyszerű felület, rájöttem, hogy nekem a fent említett dolgok miatt többre nincs is szükségem. És csináltam facebook oldalt is, mert azért szeretném, ha átjönnétek velem ti is, sőt, lehet még azt is, ha picit többen lennénk, mint mondjuk régebben, amíg nem voltam lusta közösségi oldalakon megosztani a bejegyzéseimet. 
Az meg itt van (vagy az új blog alján): KATT


Eleinte úgyis feltöltöm még ide a bejegyzések elejét, egy átirányító linkkel, csak, hogy biztosra menjek, mindenkihez eljut a dolog. De komolyan, nekem annyira tetszik, nézzétek meg. 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

68

72